ZBOG OVE PLAVUŠE SVI ČEKAJU U REDU DA PREĐU U PRAVOSLAVLJE: Ozbiljnom MACANU bila LJUBAVNICA, napustio čak i ŽENU
Tom Henks, Foto: Routers, Profimedia

PAŽNJA

ZBOG OVE PLAVUŠE SVI ČEKAJU U REDU DA PREĐU U PRAVOSLAVLJE: Ozbiljnom MACANU bila LJUBAVNICA, napustio čak i ŽENU

Kaže da je nakon venčanja shvatio da je ušao u klasičnu porodicu koja voli da provodi vreme zajedno

Objavljeno:

Tom Henks i Rita Vilson proslavili su 36. godišnjicu braka. Rita je tim povodom podelila fotografije sa svojim suprugom.

"Ostari sa mnom, najbolje tek dolazi", citirala je Roberta Brouninga u opisu fotografija.

Par se venčao 30. aprila 1988. godine. Upoznali su se kada je Rita dobila ulogu u epizodi TV sitkoma Bosom Buddies, u kojoj je glavnu ulogu tumačio upravo Tom Henks, i nisu ni zamišljali da će završiti kao jedan od najcenjenijih holivudskih parova.

Tomu je ovo drugi brak

1 / 4 Foto: Profimedia

Glumac je tada bio u braku sa Samantom Luis. Nekoliko godina kasnije Rita i Tom ponovo su se sreli kada je ona dobila ulogu njegove ljubavnice u filmu Volunteers iz 1985. godine. Nakon što se razveo od Samante 1987., Tom je počeo da se zabavlja sa Ritom.

Tom je sa Samantom, koja je preminula 2002., dobio dvoje dece - Elizabet i Kolina. Sa Ritom je dobio sinove Čestera i Trumana.

U intervjuu s Oprom 2001. Tom Henks govorio je o svom uznemirujućem detinjstvu i kakav je bio osećaj živjeti s Ritom. Kaže da je nakon venčanja shvatio da je ušao u klasičnu porodicu koja voli da provodi vreme zajedno. To do tada, kaže, nikad nije vidio.

Kad je Rita imala rak, Tom joj je bio najveća podrška

"Postoji velika prednost kad si uključen u svakodnevne detalje života onog drugog. To je prekrasno. Uspeh naše veze bio je stvar vremena, zrelosti i naše spremnosti na intimnu vezu. Kada sam oženio Ritu, pomislio sam: 'Ovo će zahtevati neke promene s moje strane.'

Naš odnos nije magija, kako se prikazuje u filmovima. Nije da brak ponekad nije pakao, ali oboje znamo da ćemo, bez obzira na sve, biti jedno s drugim i sve prebroditi", rekao je Tom.

Par je uspeo da savlada zdravstvene izazove, poput Ritine dijagnoze raka dojke 2015. godine. Imala je dvostruku mastektomiju i uspela je da se oporaviti bez hemoterapije ili zračenja. Rita je rekla da je Tom bio uz nju tokom bolesti i da ih je to zbližilo.

"Nikad ne znate kako će vaš suprug da reaguje u takvoj situaciji. Bila sam tako zadivljena, tako oduševljena brigom koju mi je pružio", rekla je Rita.

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

(Espreso/najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.